Effecten van Glycolzuur op Striae

Striae verschijnen meestal tijdens de zwangerschap of tijdens het gewichtsverlies, maar kan ook tijdens de puberteit verschijnen. De lichaamsdelen die het meest worden beïnvloed door striae zijn de buik, borsten, armen en dijen. Zelfs als deze tekenen lichter na verloop van tijd, is het waarschijnlijk geleidelijk verdwijnen producten zoals glycolzuur, een vorm van alfa-hydroxyzuur uit suikerriet die de mogelijkheid bevat om de ontwikkeling van collageen intensiveren alsmede scrubben de dode huidcellen. Hier is hoe je striae te verminderen met glycolzuur.

 

 

Effecten van Glycolzuur Peeling op Striae

 

 

 

 

 

L 'glycolzuur werken tegen striae, maar eerst moet je meer weten, kan striae worden gevormd voor een aantal redenen: als je snel zijn aangekomen, zwanger bent of je hebt spiermassa snel gebouwd. In ieder geval striae Ze kunnen zorgen dat u zich bewust van je uiterlijk. Met behulp van glycolzuur peel de striae Ze kunnen geleidelijk minder zichtbaar.

 

 

Striae ontstaan ​​wanneer de huid wordt letterlijk 'opgerekt' te snel. Periodes van het leven van de meest voorkomende optreden van deze situatie onder de puberteit, zwangerschap, gewicht opleiding of wanneer u een veel gewicht te krijgen in een korte periode. Wanneer de huid te snel wordt gestrekt, het collageen onder de huid afbreekt en niet meer geproduceerd zoals het hoort. Dit resulteert in druppels in de huid waar collageen niet meer geproduceerd. Deze dalingen zijn in wezen de striae, die paars, rood of wit kan worden gekleurd.

 

 

Glycolzuur is een soort fruit of zuur alpha hydroxide die wordt gebruikt in de chemische peelings. Het kan worden toegepast thuis of in het kantoor van een dermatoloog. De meest voorkomende gevallen voor de behandeling onder fijne lijntjes, rimpels, acne, acne littekens of schade door de zon. Het kan echter ook effectief in de behandeling van striae.

 

 

Glycolzuur kan helpen striae te vervagen na verloop van tijd. De toepassing van glycolzuur op de huid is nuttig om de bovenste lagen van dode huid en onder de huid te verwijderen gezonde onthullen .. U moet een verbetering van de textuur en de kleur van de huid zien. Meerdere behandelingen nodig voordat je een verandering in je striae merken.

 

 

De glycolzuur peelings zijn niet voor iedereen. De chemische stof kan te sterk voor de huid en zo lang gelaten, kan de huid verbranden. Het is altijd het beste de laagst mogelijke concentratie gebruiken alvorens aan sterkere concentraties om vervelende bijwerkingen, zoals roodheid, jeuken, branden, droogte en korstvorming te voorkomen.

 

 

Je moet een verandering in de huid textuur merken na twee of drie behandelingen. Wilt u waarschijnlijk aan de voorbereiding van glycolzuur een keer per week te gebruiken voor ten minste zes weken voordat u merkt dat uw striae vervagen. En 'waarschijnlijk striae niet volledig verdwijnen, zelfs na meerdere behandelingen, hoewel je een verbetering van de ruwheid roodheid, of in het algemeen onregelmatige uiterlijk van uw littekens kunnen verwachten.

 

 

 

 

 

 

 Effecten van Glycolzuur op Striae

 

 

 

 

 

Tips

 

 

 

Koop een crème of een zalf gemaakt van glycolzuur. Er zijn ook producten ontwikkeld om striae te verminderen, maar zorg ervoor dat bepaald ingrediënt bevatten.

 

 

Spreid de crème of zalf op de lichaamsdelen met striae, maar zorg ervoor dat u deze in overeenstemming met de aanwijzingen op het etiket. Glycolzuur de mogelijkheid van het verbranden van de huid. Je moet het correct en zorgvuldig gebruiken en vooral niet te overdrijven. Je moet crèmes of zalven te gebruiken met glycolzuur dagelijks tot het moment waarop zij het gewenste resultaat bereikt.

 

 

Raadpleeg uw arts alvorens te evalueren altijd onafhankelijk van de behandeling en als u niet de gewenste resultaten te bereiken, zodat het kan bepalen of u nodig hebt om hogere doses te striae te behandelen geven. U kunt ook verwijzen gevallen van irritatie gevallen van glycolzuur die zich hebben voorgedaan.

 

 

Je moet in gedachten houden dat er geen garantie is als het gaat om de striae te verminderen met glycolzuur. Het gevolg van dit soort behandeling varieert afhankelijk van de omvang van de aandoening. Daarnaast kan het glycolzuur worden gebruikt voor de vulling van Rimpels en acne. Het is belangrijk om uw arts te raadplegen, vooral als de striae al uitgebreid in een bepaald deel van het lichaam.

 

 

Glycolzuur heeft de mogelijkheid om de gevoeligheid van de huid versterken. Moet je niet gebruiken als u vertrouwd bent met het probleem zijn. Zorg ervoor om de zaak te bespreken met uw arts voordat u glycolzuur voor striae.

 

 

 

 

 

 

 

Glycolzuur 70% Fruitzuur Peeling

Glycolzuur 70 Fruitzuur Peeling

 

 

 

 

 

Zorg ervoor dat wanneer u producten te kopen met glycolzuur, moeten zij de juiste concentratie bevatten. De formulering van de huidverzorging mag niet meer dan 10% van glycolzuur concentratie en mag slechts één keer per dag worden toegepast op de getroffen gebieden.

 

 

De combinatie van deze twee geneesmiddelen kan sterk bijdragen tot het verminderen van striae met ontsteking. De topische tretinoïne wordt gebruikt om delen van het lichaam te bereiden bij gebruik van glycolzuur peel.

 

 

Peeling met glycolzuur uitgevoerd door een dermatoloog is een betere deal dan het gebruik van de crème met glycolzuur. U kunt hoge doses gebruiken tot 70%. Echter, zal u gevraagd worden om glycolzuur peelings voor meerdere sessies ondergaan voordat het zien van een merkbare verbetering van uw striae.

 

 

 

 

 

 

 

Glycolzuur en Chemische Peelings

Glycolzuur en Chemische Peelings