Glycolzuur 50% Fruitzuur Peeling

Glycolzuur 50% 30ml pH 2,0 Chemische Peeling. Ideale peeling voor het verwijderen van rimpels en zonnevlekken. Bevat genoeg oplossing voor 15 peelings.
Glycolzuur 50% Fruitzuur PeelingGlycolzuur 50% Fruitzuur Peeling
Move your mouse over image or click to enlarge

Prijs
Verkoopprijs42,00 €

 

 

Glycolzuur is onderdeel van de alfahydroxylgroep, net als amandelzuur en melkzuur.  De molecuulstructuur is veel groter dan dat van andere alfahydroxyzuren. Deze eigenschap maakt het veel minder irriterend en veiliger om te gebruiken in chemische peelings.

 

 

Glycolzuurpeeling veroorzaakt meestal minder erytheem en resulteert minder vaak in korstjes of blaren of andere negatieve bijwerkingen die meestal gepaard gaan met chemische peelings. Wekelijks herhaalde amandelpeelings worden meestal goed getolereerd, zelfs door mensen met een gevoelige huid. Glycolzuur is ook zeer veilig voor mensen met een donkerehuid.

 

 

Het is ontdekt dat glycolzuur vooral nuttig is bij zowel photoaging en acne. Dus als je een door de zon beschadigde huid hebt, kleine rimpels of acne als volwassene, kan deze chemische peeling perfect zijn voor jou. Deze procedure is zeer veilig gemakkelijk om thuis uit te voeren. Dus voel je vrij om er een te kopen om het te proberen.

 

 

 

 

acido glicolico 50

 

 

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing: glycolzuur 50% Peel

 

 

 

 

Bereid een neutraliserende oplossing voor met 2 eetlepels zuiveringszout en 1 kopje water in een kleine kom. De oplossing zal worden gebruiken om de peeling te deactiveren.

 

Maak je huid grondig schoon en goed afspoelen.

 

Wrijf met alcohol over je gezicht om alle olie te verwijderen. Laat het luchtdrogen.

 

Pas een dikke en even laag glycolzuuroplossing toe met een klein borsteltje. Laat een marge van 22mm tussen rand van je ogen en de peeling.

 

 

Laat de peeling 2-10 minuten op de huid zitten, afhankelijk van je tolerantie. Je kunt je gezicht waaien of een haardroger gebruiken op de koelstand. Voor nieuwe gebruikers, laat het niet meer dan 1 minuut zitten.

 

Was je gezicht met de voorbereide baksodaoplossing om de peeling te neutraliseren.

 

Spoel je gezicht af met koud water en dep het zachtjes droog. Op dit punt zou je geen prikkeling moeten voelen. Een prikkelend gevoel geeft aan dat het product nog steeds actief is op de huid, en zodoende kan dit resulteren in een verbranding.

 

 

Breng uw gewoonlijke vochtinbrengende crème aan. Wanneer u uitgaat, voorkom dan teveel blootstelling aan de zon en draag een zonnebrand met SPF 15 of hoger.

 

Je gezicht kan wat rood zijn een dag na de peeling, maar dit zal snel verdwijnen en je zult de resultaten zien ontwikkelen gedurende de volgende 7 dagen naarmate de huid loslaat. Het afwerpproces is meestal niet merkbaar, in tegenstelling tot en sterkere peeling. 

 

De procedure kan elke 7-14 dagen herhaald worden voor een reeks van 5-6 peelings.

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments