Hyaluronzuur Crème

Hyaluronzuur vochtinbrengende crème (1 oz / 30ml). Hyaluronzuur maakt de huid gladder en zachter, door het te gebruiken als vochtinbrengende crème. Je kunt er vele jaren jonger uitzien wanneer je het een paar weken lang twee keer per dag aanbrengt!
Hyaluronzuur CrèmeHyaluronzuur Crème
Move your mouse over image or click to enlarge

Prijs
Verkoopprijs30,00 €

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende lange keten van niet-vertakte polysaccharide eenheden. Elke eenheid van polysaccharide bevat een gelijke verhouding van glucuronzuur en N-acetylglucosamine. Dit is dezelfde glucosamine die veel mensen nemen als vitaminesupplement om de gezondheid van gewrichten en weefsels te ondersteunen. Hyaluronzuur wordt van nature geproduceerd in gewrichten en in de huid. Een van de belangrijkste functies is om de olie-water-balans te behouden. Met andere woorden, hyaluronzuur houdt onze huid en gewrichten gehydrateerd.

 

 

Wanneer gebruikt als vochtinbrengende crème, vormt hyaluronzuur een dunne, doorzichtige laag bovenop de huid. De laag houdt het vocht vast in de huid en voorkomt dat de dermale bindweefsels uitdrogen. Dit ondersteunt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid, wat op zijn beurt helpt om de gewenste karakteristieken van een gladde, jonge en gezonde uitstraling te behouden.

 

 

Het hydrateren van de huid is eerste stap voor anti-aging-huidverzorging. Het hydrateren van de huid is essentieel voor de uitstraling, bescherming, teint, zachtheid en versteviging van de barrière-eigenschappen tegen schadelijke omgevingsfactoren. De intrinsieke capaciteit van de huid om water vast te houden komt niet alleen door de complexe natuurlijke hydraterende factoren die aanwezig zijn in dode cellen, maar ook door hyaluronzuur en een gereguleerde waterafvoer binnen de huid. Zodoende is het toepassen van hyaluronzuur essentieel om het verouderingsproces tegen te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments