Jessner Peeling 14%

Jessner Peel 14% pH 1,9 30ml Chemische Peeling. Een geweldige mediumdiepe peeling voor littekens, rimpels en andere huidonzuiverheden.
Jessner Peeling 14%Jessner Peeling 14%
Move your mouse over image or click to enlarge

Prijs
Verkoopprijs48,00 €

Gemaakt door de beroemde New Yorkse dermatoloog Max Jessner, Jessner's Solution is een peeling van mediumsterkte die melkzuur (AHA), salicylzuur (BHA) en resorcinol combineert om een chemische peeling te bieden met een verminderde toxiciteit maar verbeterde doeltreffendheid van elke individuele bestanddeel. Waarschijnlijk is het de meest effectieve peeling die je kunt kopen in Engeland.

 

 

Jessner Peel is perfect voor het volgende:

 

 

 

  • Reducering van acne en verstopte poriën

  • Verbeterde teint, huidtextuur en helderheid

  • Verhoging in collageen- en elastineproductie

  • Vervagen van ondiepe rimpels en fijne lijntjes

  • Behandeling van seborrheisch eczeem en eczeem

 

 

 

De oplossing van Jessner is een mengeling van meerdere chemische middelen die samenwerken wanneer zij op het gezicht worden aangebracht, wat het perfect maakt voor mensen met een brede verscheidenheid van huidaandoeningen. De drie actieve ingrediënten van de peeling brengen elkaar in evenwicht, waardoor huidherstel op meerdere manieren wordt bevorderd. De AHA melkzuur stimuleert collageen- en elastineproductie terwijl de opperhuid wordt verzacht. De BHA salicylzuur is in olie oplosbaar en exfolieert de huid diep genoeg om de poriënlaag te bereiken, waardoor vuil en resten die mee-eters, puistjes en grote poriën veroorzaken worden opgelost. Resorcinol erodeert de dode en oneffen huid, terwijl het de huid steriliseert omdat het antiseptische eigenschappen heeft. Het combineren van deze superchemicaliën zorgt voor een schone, even, gladde teint na slechts enkele toepassingen.

 

 

 

 

 Jessner Peel 14% pH 1,9 30ml Chemische Peeling

 

 

 

 

 

De oplossing van Jessner is het meest effectief wanneer het op meerdere lagen wordt aangebracht en om de drie tot vier weken wordt herhaald. Resultaten zijn zichtbaar na één sessie van het gebruik van Jessner peelings, terwijl geleidelijke verbeteringen in huidtextuur, uitstraling en gevoel in de loop der tijd zullen verschijnen.

 

 

 

Bewaarinstructies: Bewaar de Jessner Solution op een koele, droge en donkere plek, uit het zonlicht omdat de zon de oplossing zal oxideren, waardoor het beschadigd raakt.

 

 

Waarschuwing: Voer eerst een allergietest uit voordat je een volledige peeling ondergaat.

 

 

Zonveiligheid: Dit product bevat Alfahydroxyzuren (AHAs) die de huidgevoeligheid voor zon kunnen verhogen, waardoor het risico op zonverbranden met of zonder juiste bescherming toeneemt. Gebruik een royale hoeveelheid hoge factor zonnebrand, draag beschermende kleding en houd het gezicht bedekt en beperk de blootstelling aan zon wanneer je een behandeling van dit product ondergaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments