Salicylzuur 30% Chemische Peeling

Salicylzuur 30% 30ml pH 3,1 Chemische Peeling Oplossing. Uitstekende peeling voor zonneschade en fijne lijntjes. Zeer mild en veilig voor mensen met een andere huid. Bevat genoeg oplossing voor 15 peelings.
Salicylzuur 30% Chemische PeelingSalicylzuur 30% Chemische Peeling
Move your mouse over image or click to enlarge

Prijs
Verkoopprijs44,00 €

 

 

Salicylzuur is een zeer populaire beta-hydroxyzuur in vele anti-acne- en anti-aging-producten. Het is een zeer effectieve poriënreiniger en peelingmiddel vanwege de lipofiele chemistrie. Omdat salicylzuur vetoplosbaar is, kan het met talg gevulde follikels en verstopte poriën binnendringen. Dit maakt het een ideaal middel voor acnegevoelige huid.

 

 

Wanneer gebruikt in een hoge concentratie in chemische peelings, helpt salicylzuur acne-uitbraken te reguleren, het vermindert verkleuring, verbetert zonbeschadigde huid en resulteert in een algeheel gezondere uitstraling. Daarbij, salicylpeelings bieden ook de typische anti-agingeffecten, vergelijkbaar met glycolpeelings. Over het algemeen zijn op salicylzuur gebaseerde peelings perfect voor mensen met een vettige en acnegevoelige huid.

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing: Salicylzuur 30% Peeling

 

 

Bereid een neutraliserende oplossing voor met 2 eetlepels zuiveringszout en 1 kopje water in een kleine kom. De oplossing zal worden gebruiken om de peeling te deactiveren.

 

Maak je huid grondig schoon en goed afspoelen.

 

Wrijf met alcohol over je gezicht om alle olie te verwijderen. Laat het luchtdrogen.

 

Pas een dikke en even laag salicylzuuroplossing toe met een klein borsteltje. Laat een marge van 22mm tussen rand van je ogen en de peeling.

 

Laat de peeling 2-10 minuten op de huid zitten, afhankelijk van je tolerantie. Je kunt je gezicht waaien of een haardroger gebruiken op de koelstand. Voor nieuwe gebruikers, laat het niet meer dan 1 minuut zitten.

 

Was je gezicht met de voorbereide baksodaoplossing om de peeling te neutraliseren.

 

Spoel je gezicht af met koud water en dep het zachtjes droog. Op dit punt zou je geen prikkeling moeten voelen. Een prikkelend gevoel geeft aan dat het product nog steeds actief is op de huid, en zodoende kan dit resulteren in een verbranding.

 

Breng uw gewoonlijke vochtinbrengende crème aan. Wanneer u uitgaat, voorkom dan teveel blootstelling aan de zon en draag een zonnebrand met SPF 15 of hoger.

 

Je gezicht kan wat rood zijn een dag na de peeling, maar dit zal snel verdwijnen en je zult de resultaten zien ontwikkelen gedurende de volgende 7 dagen naarmate de huid loslaat. Het afwerpproces is meestal niet merkbaar, in tegenstelling tot en sterkere peeling. 

 

De procedure kan elke 7-14 dagen herhaald worden voor een reeks van 5-6 peelings.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments