Trichloorazijnzuur Peeling 15% (TCA Peeling)

TCA 15% pH 1,8 30ml Chemische peeling. Ideaal voor fijne lijntjes, kleine acnelittekens en huidvlekken. Bevat genoeg oplossing voor 15 chemische peelings
Trichloorazijnzuur Peeling 15% (TCA Peeling)Trichloorazijnzuur Peeling 15% (TCA Peeling)
Move your mouse over image or click to enlarge

Prijs
Verkoopprijs43,00 €

 

TCA chemische peelings zijn zeer effectief in het verminderen en/of verwijderen van acne en acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, het effen maken van de teint en hyperpigmentatie en het behandelen van talloze huidaandoeningen.

 

 

TCA-peelings hebben drie sterkes, licht, medium en diep. De meer geconcentreerde 25-50% oplossingen van trichloorazijnzuur zijn dieper en effectiever. Echter is er vaak meer downtime. Een lichtere 10-15% sterkte TCA-peelingoplossing werkt op de buitenste lagen van de huid en worden vaan "lunchtime peelings" genoemd vanwege het feit dat er zeer weinig genezingstijd is. Een mediumdiepte 25-35% sterkte TCA penetreert dieper, waarbij rimpels en kleine littekens worden verwijderd. Een TCA-peeling van 50% penetreert de huid nog dieper waardoor meer dramatische resultaten worden geproduceerd.

 

 

 

Als je graag rimpels en fijne lijntjes wilt verwijderen, is een TCA-peeling van mediumsterkte vereist. De meest voorkomende sterkte van een medium TCA-peeling is een concentratie van 25%. De peeling kan ook worden gebruikt in deze concentratie voor het verwijderen van de bovenste huidlaag om de algehele uitstraling van de huid te verbeteren.

 

 

Een voordeel van het gebruik van een TCA chemische peeling over andere, mildere chemische peelings, is dat de resultaten met slechts één peelingbehandeling kunnen worden bereikt. Dit kan de gebruiker in feite enorme huidverbeteringen opleveren. Een TCA-peeling met een sterkte van 25% kan equivalent geven van minimaal 4 tot 6 milde glycol- of amandelpeelings.

 

 

De huid kan tot 6 maanden na behandeling met een TCA chemische peeling gevoelig zijn voor de zon. Het toepassen van zonnebrand met factor 30 of hoger is raadzaam om verbrandingen en huidbeschadiging door de zon te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing: Trichloorazijnzuur 15% Peeling

 

 

 

 

Bereid een neutraliserende oplossing voor met 2 eetlepels zuiveringszout en 1 kopje water in een kleine kom. De oplossing zal worden gebruiken om de peeling te deactiveren.

 

Maak je huid grondig schoon en goed afspoelen.

 

Wrijf met alcohol over je gezicht om alle olie te verwijderen. Laat het luchtdrogen.

 

Pas een dikke en even laag Trichloorazijnzuur roplossing toe met een klein borsteltje. Laat een marge van 22mm tussen rand van je ogen en de peeling.

 

Laat de peeling 2-10 minuten op de huid zitten, afhankelijk van je tolerantie. Je kunt je gezicht waaien of een haardroger gebruiken op de koelstand. Voor nieuwe gebruikers, laat het niet meer dan 1 minuut zitten.

 

Was je gezicht met de voorbereide baksodaoplossing om de peeling te neutraliseren.

 

Spoel je gezicht af met koud water en dep het zachtjes droog. Op dit punt zou je geen prikkeling moeten voelen. Een prikkelend gevoel geeft aan dat het product nog steeds actief is op de huid, en zodoende kan dit resulteren in een verbranding.

 

Breng uw gewoonlijke vochtinbrengende crème aan. Wanneer u uitgaat, voorkom dan teveel blootstelling aan de zon en draag een zonnebrand met SPF 15 of hoger.

 

Je gezicht kan wat rood zijn een dag na de peeling, maar dit zal snel verdwijnen en je zult de resultaten zien ontwikkelen gedurende de volgende 7-9 dagen naarmate de huid loslaat. Het afwerpproces is meestal niet merkbaar, in tegenstelling tot en sterkere peeling. 

 

De procedure kan elke 30-45 dagen herhaald worden voor een reeks van 6 peelings.

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments